Managementul calității în învățământul preuniversitar

 

Află cum poți implementa în școala ta managementul calității în învățământul preuniversitar! Îți va fi alături și te va ghida, pas cu pas, Mariana Tiution, formator-consilier ARACIP.

Cursul “Managementul calității în învățământul preuniversitar” este structurat in 4 capitole, în urma cărora vei afla informații utile despre:

  • Standardele de acreditare, autorizare și referință;
  • Formatul, structura și cerințele standardelor;
  • Ghidurile ARACIP;
  • Comisia de evaluare și asigurare a calității;
  • Evaluarea internă a calității;
  • Evaluarea externă a calității.

Cursul are o structură simplă și coerentă, este pe înțelesul tuturor. După ce ai parcurs toate capitolele, îți poți testa cunoștințele printr-un test de tip grila, în urma căruia vei obține o diplomă de participare la acest curs.   

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS?

Programa cursului se adresează instituțiilor de învățământ preuniversitar.

Lector Mariana Daniela Tiution

Mariana este de profesie cadru didactic. Din 2007 coordonează în școala din care provine, Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității (CEAC). Din anul 2010 este și formator-consilier al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP).

În ultimii ani a format un număr mare de directori și membri ai CEAC în cadrul cursurilor organizate de ARACIP și Casa Corpului Didactic privind metodologia și instrumentele de evaluare internă și externă a calității educației.

Curs: Managementul calității în învățământul preuniversitar

Preț: 500,00 RON, la care se adauga TVA