Etică și integritate

Află tot ce ai nevoie să știi ca să te asiguri că în instituția ta există o componentă impecabilă de Etica și integritate. Te va ghida, pas cu pas, Marilena Manta  - Auditor Public Intern, certificat de Institutul Național de Control Intern și de Autoritatea Națională de Calificări.

Cursul de Etică și integritate este structurat în 3 capitole, în urma cărora vei afla informații utile despre:

  • Termeni specifici și norme generale
  • Legislația din domeniu
  • Codul de etică
  • Normele de conduită profesională
  • Atribuțiile si organizarea Consilierului de etică și integritate
  • Raportarea și planul de integritate

Cursul este ușor de urmărit și conține exemple practice care te vor ajuta sa implementezi imediat în instituție tot ceea ce vei învăța.

După ce ai parcurs toate capitolele, îți poți testa cunoștințele printr-un test de tip grilă, în urma căruia vei obține o diplomă de participare.   

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS?

Programa cursului este concepută pentru instituțiile publice. 

Lector Marilena Manta

Marilena Manta a lucrat cu precădere în mediul public, unde s-a ocupat de documentarea și implementarea sistemelor de management al calității, precum și de auditarea internă.

Marilena este lector certificat de Institutul Național de Control Intern și de Autoritatea Națională Calificări și livrează in mod curent cursuri de: audit intern, etică și integritate, control financiar preventiv, regimul incompatibilităților și conflictului de interese.

 

 

 

Curs: Etică și integritate

Preț: 900,00 RON, la care se adauga TVA