Dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial

 

Învață tot ce trebuie să știi despre Dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial în instituția publică. Îți va fi alături și te va ghida Ștefania Popa, expert în dezvoltarea SCIM! 

 

Cursul “Dezvoltarea SCIM” este structurat în 4 capitole, în urma cărora vei afla informații detaliate despre: 

  • Cerințele SCIM;
  • Comisia de monitorizare SCIM;
  • Cele 16 standarde SCIM;
  • Elaborarea procedurilor SCIM;
  • Evaluarea și raportarea SCIM;
  • Chestionarul de autoevaluare.

 

Cursul are o structură simplă și coerentă, este pe înțelesul tuturor. După ce ai parcurs toate capitolele, îți poți testa cunoștințele printr-un test de tip grila, în urma căruia vei obține o diplomă de participare la acest curs. 

  

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS? 

Programa cursului este adaptată nevoilor instituțiilor publice.  

CE SPUN CURSANȚII?

Adina T.: “Mi-a plăcut mult modul în care lectorul a reușit să explice procesul, a fost pe înțelesul meu.”
Roxana N.: “Cursul acesta a fost o ocazie de a-mi reîmprospăta cunoștințele pe care le aveam deja, dar mai ales de a interacționa cu colegi din alte orașe și de a împărtăși fiecare câte puțin din experiențele profesionale. Recomand.”
Mihail C.: “Este unul dintre cele mai practice seminarii la care am participat. Am plecat cu informații actualizate, practice, aplicabile, care chiar mă ajută la locul de muncă. Mulțumesc!”

LECTOR

Ștefania este specialist în implementarea Sistemului de Control Intern Managerial (SCIM) și consiliază în prezent peste 900 de entități publice în vederea optimizării sistemelor de management.

Experiența Ștefaniei stă la baza accesibilității și a succesului de care se bucura cursurile sale.

 

 

 

 

 

Alege pachetul Promo de cursuri online, dedicat departamentelor de Achiziții publice, SCIM, Control Financiar Preventiv și Audit intern! Beneficiezi de acces la 6 cursuri la un preț promoțional. Descoperă pachetul aici!

Curs: Dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial

Preț: 900,00 RON, la care se adauga TVA