Curs fulger - Planificarea achizițiilor publice

 

Află cele mai noi informații despre planificarea achizițiilor publice în doar 30 de minute!

 

“Planificarea achizițiilor publice” este structurat in 3 capitole, în urma cărora vei afla cele mai utile informații despre:

  • Referatul de necesitate;
  • Planificarea achizițiilor publice;
  • Strategia anuala a achizițiilor publice.

 

Cursul are o structură simplă și coerentă, este pe înțelesul tuturor. după ce ai parcurs cele 3 capitole, vei obține o diploma de participare la acest curs. 

 

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS?

Programa cursului este adaptată nevoilor autorităților contractante. 

CE SPUN CURSANȚII?

Ioana R.: “Explicațiile trainerului au fost pe cât de interesante și practice, pe atât de bine structurate, astfel încât să fie pe înțelesul tuturor.”

Mirela N.: “Recomand acest curs chiar și celor care nu au deloc cunoștințe în domeniu. Vă va ajuta să înțelegeți mai ușor noțiunile de bază și să le aplicați eficient în activitatea voastră profesională.”

Lector - Doru Șelaru

După 6 ani lucrați la Direcția de Monitorizare și Control a A.N.A.P. , Doru Șelaru a devenit lector și a susținut peste 300 de cursuri pentru mai mult de 6000 de cursanți din instituții publice și din mediul privat. În calitate de Senior Expert a supervizat procese complexe de achiziție publică însumând peste 500 de proceduri online și offline.

 

 

 

Alege pachetul Promo de cursuri online, dedicat departamentelor de Achiziții publice, SCIM, Control Financiar Preventiv și Audit intern! Beneficiezi de acces la 6 cursuri la un preț promoțional. Descoperă pachetul aici!

Curs: Curs fulger - Planificarea achizițiilor publice

Preț: 250,00 RON, la care se adauga TVA