Bazele SEAP – Curs Practic

 

Învață bazele lucrului în SEAP alături de Ioana Ghiță, expert în achiziții publice!

 

Cursul practic de SEAP este structurat in 4 capitole practice, în urma cărora vei ști să:

  • Creezi un cont in SEAP;
  • Descarci un certificat digital;
  • Folosești funcțiile panoului de lucru;
  • Inițiezi o procedură de achiziții;
  • Adaugi un plan de achiziții;
  • Inițiezi o achiziție directă.

 

Cursul are o structură simplă și coerentă, ușor de înțeles și de parcurs iar la final, este posibila testarea cunoștințelor printr-un test de tip grila, în urma căruia vei obține o diploma de participare la acest curs.   

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS?

Programa cursului este adaptată nevoilor autorităților contractante. 

CE SPUN CURSANȚII?

Sebastian G.: “Aveam nevoie de acest curs pentru o schimbare la locul de muncă. Tot ce pot să spun este că după finalizarea cursului lucrurile nu mai par atât de complicate, platforma pare mai prietenoasă și asta pentru că am reușit să o înțeleg și să o folosesc eficient. Mă bucur că am participat.”

Dorin C.: “Sincer, nu mă așteptam să mă ajute atât de mult, dar faptul că este bazat pe practică, nu doar pe teorie ajută enorm. Nu ai cum să nu înțelegi platforma după acest curs, îl recomand cu încredere.”

Cristina I.: “Cred că nu a fost niciodată mai simplu să participi la o licitație pentru achiziții publice prin SEAP. Cel puțin pentru mine J Am învățat o grămadă de lucruri utile și am primit răspunsuri de fiecare dată când ceva nu îmi era clar. Atmosfera de la curs a fost plăcută, ca între colegi, iar profesorul foarte ok, a explicat pe înțelesul tuturor.”

Lector - Ioana Ghiță

Cei 9 ani de activitate petrecuți atât în cadrul autorităților contractante, cât și al operatorilor economici, i-au oferit perspectiva ambelor tabere și constituie un atuu al structurii cursurilor susținute, putând astfel intermedia facil comunicarea și schimbul de experiență dintre cursanți.

Suplimentar formării a mai bine de 1500 de cursanți, este Expert Achiziții Publice și S.E.A.P. și consiliază zilnic autorități contractante și operatori economici în procese complexe de planificare, evaluare și gestionare a achizițiilor.

 

 

 

Alege pachetul Promo de cursuri online, dedicat departamentelor de Achiziții publice, SCIM, Control Financiar Preventiv și Audit intern! Beneficiezi de acces la 6 cursuri la un preț promoțional. Descoperă pachetul aici!

Curs: Bazele SEAP – Curs Practic

Preț: 900,00 RON, la care se adauga TVA